OBS!OBS! OBS! ALLA MEDLEMSTRÄFFAR PÅ TORSDAGSKVÄLLAR  UNDER HÖSTEN 2021 ÄR INSTÄLLDA PÅ GRUND AV CORONAVIRUSET, MEN I SKYLTFÖNSTRET FINNS ALLTID MEDLEMSKONST ATT BESKÅDA!

 DET PLANERAS EN MEDLEMSUTSTÄLLNING UNDER NOVEMBER OCH DECEMBER 2021

 

Inget vernissagedatum utan hängning sker kontinuerligt under hösten och utställningen pågår sedan utan slutdatum i nuläget. Utställningen är möjlig att ses utifrån genom fönster då lokalen är upplyst dygnet runt.

 

1.  Kontakta Ann-Britt Farmare , tel. 0708108200 eller Cecilia Dackenberg, tel. 0709447604  för anmälan och inlämning eller frågor.

 

2.  Ett alster per medlem som kan vara vilket måleri eller hantverk som helst.

 

3.  Skriv ditt namn, namn och material för alstret, samt pris, på baksidan. 20 procent av försäljningssumman dras i provision till Freja. En blankett för redovisning finns på bordet vid entrén.

 

4.Instruktioner om inlämningsförfarande kommer! 

 

5. Om du ännu inte är medlem så kan du betala in 200 kr via Bg 234-6039 eller Swish  123 422 9829 . Inbetalningskort finns utlagda på bord vid huvudingången.    

OBS! ALLA MEDLEMSTRÄFFAR UNDER HÖSTEN  2021  ÄR INSTÄLLDA TILLS VIDARE PÅ GRUND AV CORONA VIRUSETS

TORSDAGAR   Kl 18:00 – ca 21:00       

  • Du som är medlem är välkommen till ateljen på övervåningen . Om du inte är medlem se punkten nedan.
  • Från och  med starttiden finns det någon som öppnar, men du kan komma och gå när du vill under kvällen.
  • Du kan välja att komma på båda träffarna, eller den ena, i vilken ordning du vill.
  • Ingen föranmälan behövs.
  • Är du inte medlem men är nyfiken kan du komma ett par tre gånger och känna dig för om det är något som passar dig.

Ingången är på gaveln och trappan leder upp till lokalen på övervåningen. Att fika ihop ingår.

Tillsammans är vi kreativa och skapa i olika material och tekniker.Vi inspirerar och delar med oss av kunskaper på olika områden inom konst och hantverk.

 

 I FREJAS  UTSTÄLLNINGSLOKAL PRESENTERAR SIG  KARLBERGS RAM OCH PRINT VERKSTAD

De hjälper dig med inramning av allt som  foton, målningar, affischer, diplom  etc  .  Du kan få hjälp med att skära till en passpartout eller få en duk uppspänd samt byta ut glas och ram på äldre tavlor.

Du kan få bilder utskrivna från din mobil, eller scanna in gamla bilder till förstoring för att sedan skrivas ut på både canvas eller fotopapper av god kvalite.

Har kan du även köpa konstnärsmaterial  för olje- och akryl – och akvarellmåleri samt staffli, skisspennor, kol,  penslar mm. Akvarellpapper i både 300g och 600 g  och dukar i olika storlekar. Finns det inte i lager kan det smidigt beställas hem ur en katalog på plats. 

OBS! Ordinarie öppet tider är  Tis. 10-16, Ons. 14-18, Tors.10-14 men för tillfället beroende på Corona smittan är öppettiderna förändrade, ring först  Mobilnr. 073-534 67 83  om ditt ärende.

 

ÖVRIGA MEDLEMSAKTIVITETER       autte@gmail.com